خیریه التیام فعالیت خود را در سال ۱۳۹۳ با هدف کمکرسانی و التیامِ مددجویانی که به خدمات بهداشتی و درمانی نیازمند بودند آغاز کرد و بهعنوان یک کانونِ خیریه دانشجوییِ ثبت شده در وزارت بهداشت، در دانشگاه علوم پزشکی ایران به فعالیت پرداخته است. همچنین واژه التیام، برای نشاندادن هدف این مجموعه – التیامدادن به آلام مددجویان -به عنوان نام خیریه انتخاب شد.
التیام، از همان ابتدا از ضمیرِ دانشجویان علوم پزشکی که دغدغه ایشان، بیمارانی بود که توان مالی جهت برطرفکردن یکی از اصلیترین نیازهای خود – یعنی سلامتی – را نداشتند، با نشانوارهٔ (لوگو) آبی فیروزهای به شکل قلب که از به تحریر درآمدن کلمه التیام بود؛ به وجود آمد.
در این راه، دانشجویان دغدغهمند و اساتیدی که تکیهگاه دانشجویان بودند، برای حفظ و بزرگ کردن این نهال دستبهدست هم دادند و فعالیت خود را با طرحهای کوچک با مبالغی اندک آغاز کرده و تا برگزاری بازارچههایی با همکاری شرکتهای بزرگ، تهیه نزدیک به ۳۰۰ بسته ارزاق بهصورت سالانه و طرح اهدای کتابهای دستدوم به مناطق محروم جامعه، ادامه دادند.
بنا به اقدامات دلسوزانه و کاملاً داوطلبانه این دانشجویان، التیام در “ششمین و یازدهمین آیین اعطای نشان ملی فداکاری دانشجویان ایران” موفق به کسب نشان و تندیس ملی فداکاری گردید. این نشان جهت پاسداری از ارزشهای اخلاقی و انسانی همچون همدلی، ایثارگری و نوعدوستی در میان جامعهٔ دانشگاهی هر ساله به دانشجویان منتخب اعطا میگردد.
همچنین در پی حادثهٔ تلخ زلزله در غرب کشور در سال ۱۳۹۶ که هموطنانمان را دچار رنج و دشواری بسیار نمود، التیام به کمک شتافت و توانست ظرف مدت چهار روز مبلغ مورد نیاز جهت بازسازی خانهٔ بهداشت آینه واقع در روستای ریزهوند نجف شهرستان سرپل ذهاب را جمعآوری کرده و این خانهٔ بهداشت را ترمیم و آمادهٔ خدمترسانی به مردم عزیز میهن گرداند.
باتوجه به سطوح گستردگی خیریه التیام، استمرار این تیم دانشجویی برای ادامه مسیر در وسعتی بزرگتر و خارج از فضای دانشگاه و دانشجویی و لزوم شفافیت در سطحی بالاتر برای خیرین و کمک به قشر بزرگتری از جامعه مددجویان، در سال ۱۳۹۹ اقدام به ثبت بهعنوان، یک موسسه خیریه غیردولتی، غیرتجاری و مردمنهاد (NGO) با مجوز وزارت کشور نمود. در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ این خیریه با مجوز فعالیت در شهرستان تهران، قدمی کوچک در بین سازمانهای مردمنهاد و قدمی بزرگ در میان خیریههای دانشجویی برداشت.
تلاش برای ایجاد جامعهای که در آن هر فرد با آگاهی از اصول پیشگیری، درگیر بحرانهای سلامتی نشود.
ما در تلاشیم تا فرصتها و شرایطی ایجاد کنیم که افراد مختلف با هر علاقهمندی و تخصصی بتوانند به افراد جامعه خدمت کرده و اینگونه به ارتقاء سطح سلامت و رفاه جامعه و بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کنند.
ما در تلاش هستیم که با پیادهسازی اصول پزشک خانواده (Family medicine) خدمات پایهای پایش و پیگیری سلامت را در اختیار خانوادههای تحت پوشش خود درآوریم؛ به همین منظور برای دستیابی هرچه بهتر، تلاش میکنیم تا از طریق راهکارهای زیر به این امر مهم دست پیدا کنیم:
۱. ارائه خدمات پزشکی اولیه و پیشگیرانه که از بروز بیماری و بحرانهای سلامتی جلوگیری میکنند. این خدمات به تمامی خانوادههای مددجویان، به صورت رایگان یا با هزینه کمتر تعلق میگیرند.
۲. تشویق به ایجاد ارتباط مستمر بین پزشک خانواده و اعضای خانواده برای پایش و پیگیری و ارائه بهترین راهکارهای سلامتی.
۳. ارائه برنامههای آموزشی و آگاهیبخشی درباره بهداشت و ایجاد فرهنگ سلامت در جامعه.
۴. ایجاد شبکههای همکاری با مراکز درمانی و داروخانهها به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بهصورت مقرون بهصرفه.
۵. توسعه برنامههای مختلف برای پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی.
۶. استفاده از فناوریهای نوین مانند پلتفرمهای آنلاین و اپلیکیشنهای بهداشتی برای ارتباط بهتر با مددجویان و ارائه خدمات بهبود یافته.
۷. ارائه خدمات روانشناختی و مشاوره به اعضای خانواده به منظور ارتقاء وضعیت روحی-روانی آنها.
۸. ایجاد برنامههای حمایتی و اقتصادی برای کمک به خانوادههایی که نیاز به درمانهای گرانقیمت دارند.
۹. ترویج فرهنگ ورزش و فعالیتهای بدنی درون خانواده.
۱۰.توسعه شبکههای اجتماعی و جوامع مجازی به منظور افزایش آگاهی و تعامل با جامعه در زمینه سلامت و بهداشت.
۱۱.ایجاد ساختار ارجاع خدمات سلامت به پزشکان متخصص و سازمانهای نیکوکاری تخصصی.
التیام در “ششمین و یازدهمین آیین اعطای نشان ملی فداکاری دانشجویان ایران”موفق به کسب نشان و تندیس ملی فداکاری گردید. این نشان جهت پاسداری از ارزشهای اخلاقی و انسانی همچون همدلی، ایثارگری و نوع دوستی در میان جامعهی دانشگاهی و اهالی فرهنگ هنر هر ساله به دانشجویان منتخب اعطا میگردد.
خیریه التیام تاکنون دو بار در سال ۱۳۹۵ و ۱۴۰۱ مفتخر به کسب این نشان شده است.
در رویداد جشنوارهی کارآفرینی اجتماعی که به موازات جشنوارهی هما در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، التیام از میان ۲۵۰ اثر ارسالی برگزیده شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
این مراسم با حضور دکتر اسدی لاری مدیر کل وقت همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر مندیپ اوبرایان نماینده وقت یونیسف در ایران و دکتر سید جعفر حسین نماینده وقت سازمان بهداشت جهانی در ایران برگزار شد.
در پی حادثهی تلخ زلزله در غرب کشور در سال ۱۳۹۶ که هم وطنانمان را دچار رنج و دشواری بسیار نمود، التیام به کمک شتافت.
خیریه التیام توانست ظرف مدت چهار روز مبلغ موردنیاز جهت بازسازی خانهی بهداشت آینه واقع در روستای ریزه وند نجف شهرستان سرپل ذهاب را جمع آوری کند. التیام به تنهایی این خانهی بهداشت را ترمیم و آمادهی خدمت رسانی به مردم عزیز میهن کرد.
به جرئت میتوان گفت که شفافیت در بیان و گزارش دهی، خیال حامیان یک خیریه را راحت میکند، آنها را حفظ میکند و به افزوده شدن حامیان نیز کمک قابل توجهی خواهد کرد که این مهم در گروی نحوهی ارتباط برون سازمانی است. اینجاست که اهمیت خط مشی ارتباطی مشخص میشود. در واقع میتوان تمام خواص و عواید یک ارتباط موثر را در شفافیت خلاصه کرد و گفت شفافیت در ارتباطات عیار یک خیریه را نشان میدهد.
در خیریه التیام هم به ارتباطات برون سازمانی شفاف اهمیت ویژهای داده میشود و بیشترین نقش را در این زمینه تیم حامیان التیام دارد. این تیم دائما با خیرین، خیریهها و دیگر سازمانها در ارتباط است و سعی دارد با بهترین عملکرد زمینه پیشرفت خیریه را فراهم سازد.
جهت حمایت از نیازهای سازمانی و اداری خیریه
جهت حمایت از نیازهای سازمانی و اداری خیریه
جهت تامین هزینه مددجویان، نیازمند درمان مقطعی
تامین بودجه ی صندوق جهت وام دهی به مددجویان
فعالیت یه صورت داوطلبانه
جذب کادر درمانی و غیر درمانی
فروشگاهی برای تمام نیاز ها
راه های حمایت از خیریه التیام
تمامی حقوق متعلق به خیریه دانشجویی مردمی التیام می باشد
خیریه التیام -با هدف پیشگیری از بیماری ها و طرح پزشک خانواده
شماره کارت:
۶۱۰۴-۳۳۸۸-۰۰۴۸-۴۲۸۵
بانک ملت | خیریه دانشجویی مردمی التیام
۶۲۱۹-۸۶۷۰-۰۰۰۸-۵۱۸۹
بانک سامان | خیریه دانشجویی مردمی التیام
سهروردی – خیابان بهشتی – خیابان حسینی – کوچه مهرداد – پلاک ۲ – طبقه یک – واحد ۲
تلفن گویا: ۰۲۱۲۸۴۲۲۹۴۰
تمامی حقوق متعلق به خیریه دانشجویی مردمی التیام می باشد.